Rijschool Rijvaardig uit Almere, geeft rijles in een representatieve lesauto voorzien van alle veiligheidsopties.

Beoordelingen klanten vertellen

 

 

Onderstaande beoordelingen zijn nog van voor dat wij gebruik maakten van het reviewsysteem klanten vertellen!

 

Dennis, geslaagd op 20 december 2014,

"Ik kan niet veel toevoegen aan alle positieve recensies die er al staan. Voor iedereen die niet zeker is met het beslissen van een rijschool, raad ik Rijvaardig aan voor zijn kwaliteit in lesgeven. In een zee vol met rijscholen, is Rijvaardig zeker een pareltje."

 

Maurice, geslaagd op 10 december 2014,

"Ronald geeft je een gevoel van zekerheid en vertrouwen in de auto. Hij stelt vragen over aankomende situaties en laat je nadenken over hoe je iets aan (had) moet(en) pakken. Ook maakt hij je attent op je fouten en legt hij rustig en beheerst met behulp van een tekening uit hoe je op zo’n moment dient te handelen. Doordat de lessen 2 uur duren is er genoeg tijd om alles op een rustige manier te leren en te oefenen. De mogelijkheid om een oefenexamen af te leggen met vriend Kees van Zanten is zeker aan te raden, je leert wat je kan verwachten op het examen en het geeft je nieuwe inzichten doordat nu eens iemand anders je rijvaardigheid beoordeeld en hij natuurlijk weer andere verbeterpunten ziet. Samen met de uitstekende lessen van Ronald geeft dit je een zeer goede voorbereiding om veilig en vertrouwd het examen af te leggen en uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan!"

 

Izette, geslaagd op 10 december 2014,

"Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk naar deze rijschool ben geswitcht! Ik bewonder Ronald hoe geduldig hij met je kan zijn. Hij legt alles goed, objectief en op de juiste manier uit. Het voelde altijd heel vertrouwd maar ook gezellig met Ronald in de auto. Ik ga nu met een zeker gevoel de weg op, heel erg bedankt!!"

 

Lois, geslaagd op 21 november 2014,

"Op advies van mijn vorige instructeur ben ik terecht gekomen bij rijschool Rijvaardig. Al tijdens de eerste les kreeg ik nieuwe inzichten en een hoop tips om om mijn rijvaardigheid te verbeteren. Ronald is een kalme en toch gezellige man met veel geduld en een gave om heel duidelijk uitleg te geven. Tegen het midden van een les namen we altijd een moment om even te reflecteren op de voorgekomen situaties en hoe ik dit in het vervolg het best kan aanpakken. Vervolgens zochten wij soortgelijke situaties op om deze te oefenen. De lessen waren structureel en zijn feedback altijd consequent waardoor je in de juiste volgorde maniertjes aanleert ten gunste van jouw rijstijl en ook alert blijft op je zwakke punten om deze gericht te verbeteren. Als ik in de toekomst rotondes of een kruising nader zullen de woorden “ links, voor, rechts” meteen in mij opkomen! Ik zou iedereen de rijschool Rijvaardig aanbevelen, omdat ik uiteindelijk bij deze rijschool het vertrouwen in mijzelf heb gekregen dat ik veilig de weg op ga. Ronald, hartstikke bedankt voor alle steun, wijsheid en geduld!"

 

Areerat, geslaagd op 30 oktober 2014,

"Ik kan ronald van rijvaardig iedereen aanbevelen. Ik was best onzeker en heb een aantal examens nodig gehad om het rijden onder de knie te krijgen, Ronald nam altijd de tijd alles goed uit te leggen en heeft ook mij uiteindelijk aan mijn rijbewijs geholpen. Ronald bedankt. Areerat Dronkert-Srinuan".

 

Daisy, geslaagd op 21 oktober 2014,

"Ik raad iedereen deze rijschool aan! Ik heb helaas veel geld en tijd verspilt aan een ander, maar uiteindelijk veel meer bij Ronald geleerd. Heel erg bedankt!!!! Groetjes Daisy" 

 

Demi, geslaagd op 15 oktober 2014,

"Ik heb het bij deze rijschool enorm naar mijn zin gehad. Vanaf les 1 voelde ik mij op mijn gemak en dat kwam zeker groten deels door Ronald. Hij is rustig en gezellig. Hij geeft feedback op een positieve manier en legt alles stapje voor stapje uit. Hij vindt het ook helemaal niet vervelend om het nog een paar keer uit te leggen. Hij neemt de tijd voor dingen waardoor je ze goed onder de knie krijgt. Ik heb heel veel geleerd van de leuke rijlessen. Ronald, bedankt voor alles en natuurlijk het roze pasje!"

 

Soraya, geslaagd op 15 oktober 2014,

"Echt super leerzame en gezellige lessen gehad bij Ronald ! Ik had nooit gedacht dat ik met zo weinig lessen in een korte tijd in één keer zou slagen maar toch ! En mede dankzij het geduld en het rustige uitleggen van Ronald. Ik raad iedereen aan op bij rijvaardig te lessen. Groetjes soraya".

 

Kyara, geslaagd op 9 oktober 2014,

"Ik kan iedereen rijschool rijvaardig aanraden! Ronald past zijn lessen heel goed aan op de persoon die naast hem zit en legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Bij Ronald zijn de lessen niet alleen heel leerzaam, maar ook gewoon heel gezellig! Ik heb een oefenexamen gedaan bij Kees en dat was voor mij heel fijn om te voelen wat zo'n examen is en vooral te leren om met mijn zenuwen om te gaan. Ik heb bij Ronald echt goed leren autorijden en ik ben daardoor in 1 keer geslaagd! Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes Kyara"  

 

Ellen, geslaagd op 29 augustus 2014,

"Rijschool Rijvaardig was mijn derde rijschool. Ik was een aantal keer gezakt en dat kwam doordat ik geen goede rij-instructeuren heb gehad en te snel examen heb gedaan. Mijn broertje Paul begon met rijlessen bij Ronald en ik ging een lesje mee. We hebben toen meteen een kennismakingsles ingepland, want dit leek me eindelijk een echt goede rij-instructeur. Ik heb gelijk gekregen want ik ben nu eindelijk geslaagd! Ronald is een erg geduldige, eerlijke en duidelijke instructeur, echt iemand waarbij je je op je gemak voelt en waar je goed van leert rijden. Ik raad iedereen aan om bij Rijschool Rijvaardig te gaan lessen. Bij deze rijschool krijg je waar voor je geld." 

 

Paul, geslaagd op 21 augustus 2014,

"In mijn examenweek had ik mijn eerste les. Een zogeheten kennismakingsles, ik vond het geweldig om achter het stuur te zitten. Mijn doel stond vast en wilde mijn rijbewijs gaan halen bij Ronald. Hierna heb ik al snel 2 lessen in de week genomen. Om al die verschillende situaties mee te maken in het verkeer vond ik erg leerzaam. Ik stond altijd met een glimlach de lesauto op te wachten, die altijd netjes op tijd was. Met de tips en tops van de instructeur naast mij, heeft hij mij snel door de lessen heen geloodst. Afgelopen donderdag was het zover om mij te bewijzen. Ik heb in alle kalmte een leuk en toch wel een beetje een humoristisch examen gereden. In één keer geslaagd en er zullen er met zo'n instructeur nog vele volgen." 

 

Estalita, geslaagd op 12 augustus 2014,

"Lieve papa, Ik wil je heel erg bedanken voor de goede en leuke rijlessen die ik van jou heb gehad! Ik vond het heel erg fijn om bij jou te rijden. Niet alleen omdat jij mijn vader bent, maar ook omdat ik vind dat je het echt heel erg goed doet! Jij bent geduldig en legt alles zo vaak als het nodig is uit. Met je kladblok bij de hand maak je bij elke situatie een tekening en geef je tips en aanwijzingen. Nogmaals bedankt!!! Dikke kus Estalita"

 

Floris, geslaagd op 4 juli 2014,

"Toen ik voor mijn eerste les werd opgehaald door Ronald was ik erg enthousiast maar ook enorm zenuwachtig; dit zou namelijk voor mij de eerste keer achter het stuur zijn. Ik voelde me snel op mijn gemak en ik kreeg al snel de draad te pakken. Ik vond het met de les leuker worden. Ik werd goed opgevangen op de punten die nog minder goed gingen en ik genoot van de rustige, gezellige sfeer die iedere keer in de auto heerse. Alles werd per onderwerp duidelijk behandeld en alles werd zeer goed en nauwkeurig uitgelegd. Ik raad aan iedereen deze geweldige rijschool aan. Ronald nogmaals enorm bedankt voor de afgelopen leerzame en leuke maanden. Groetjes Floris." 

 

Iris, geslaagd op 18 juni 2014,

"Tijdens alle lessen bleef Ronald rustig en gaf hij duidelijk uitleg over de situaties en mijn fouten. Hij is altijd op tijd en helpt je ook echt om een goede chauffeur te worden. Deze rijschool en instructeur kan ik bij iedereen aanraden! Heel erg bedankt Ronald! Groetjes Iris en nog een fijne vakantie alvast."

 

Annemarie, geslaagd op 14 mei 2014,

"De eerste lessen ben ik begonnen bij Kees van Zanten, die mij de eerste beginselen van het rijden bijgebracht heeft, waar ik zeer tevreden over ben, goede duidelijke uitleg. Hierna kreeg ik les van Ronald, heeft veel geduld en geeft duidelijke feedback en de lessen waren gezellig. Ben mooi in 1 keer  geslaagd!".

 

Annemiek, geslaagd op 30 april 2014,

"Ik ben zeer te spreken over rijschool "Rijvaardig". Ronald is een zeer rustige en geduldige instructeur, neemt de tijd om iets uit te leggen en ondersteunt het waar nodig met een tekening. Je rijdt 2 volle uren en hij is altijd stipt op tijd. Ik raad iedereen deze rijschool aan en ook zeker de wat oudere leerlingen zoals ik (47). Ik heb er met veel plezier gereden. Bedankt Ronald."

 

Belmira, geslaagd op 23 april 2014,

"Via een vriendin van mij had ik gehoord over rijschool Rijvaardig. Hiervoor zat ik bij een andere rijschool waar ik maar weinig leerde. Na deze slechte ervaring besloot ik er mee te stoppen. Toen ik hier begon was alles meteen heel anders! Ik reed twee volle uren, ik kreeg elke keer weer goede feedback met bijpassende tekeningen en het was super gezellig! Dat was voor mij een wereld van verschil! Rijvaardig is een geweldige rijschool. Ik heb er totaal geen spijt van en ik raad het iedereen aan. Heel erg bedank Ronald! Groetjes Belmira"

 

Stefan, geslaagd op 1 april 2014,

"Rijschool Rijvaardig is aan iedereen aan te raden. De duidelijke uitleg en rustige coödinatie van Ronald zorgt voor een prettige ervaring. Met elke rijles krijg je een duidelijke feedback, wat de aandachtspunten zijn voor de volgende keer. Ik heb gereden bij Rijschool Rijvaardig met: plezier, veiligheid en vooral zelfvertrouwen wat uiteraard mogelijk werd gemaakt door Ronald. Ook wil ik Kees nog even in het zonnetje zetten, door in zijn vrije tijd een tussen toets af te willen leggen, wat mij heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Ik zou Rijschool Rijvaardig aan iedereen aan willen raden. Bedankt mannen! Groetjes Stefan."

 

Dylan, geslaagd op 30 januari 2014,

"Ik ben heel erg tevreden over de rijlessen. Alles was heel duidelijk uitgelegd met tekeningen die Ronald zelf maakte om het nog even nog duidelijker te maken. Ook hebben mijn tweeling broer en ik nog een proef examen afgelegd bij Kees van Zanten (compagnon van Ronald) was helemaal top en een goeie oefening voor het echte examen. Rijschool rijvaardig is zeker een aanrader als rijschool. Bedankt Ronald."

 

Randy, geslaagd op 30 januari 2014,

"Ïk ben heel erg tevreden over de rijlessen. Aardige rijinstructeur ,Alles werd goed uitgelegd d.m.v tekeningen die hij zelf maakte en uit het theorie boekje liet zien. Je fouten worden goed behandeld. We hebben ook nog een proefexamen gedaan met Kees van Zanten (compagnon van Ronald). Het is een goeie oefening geweest om een keer naast iemand anders te hebben gezeten. Rijschool Rijvaardig geeft een goeie kans om in één keer te slagen. Top rijschool. Bedankt Ronald."

 

Amy, geslaagd op 14 november 2013,

"Door slechte ervaringen met een andere rijschool ben ik bij rijschool Rijvaardig terecht gekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Toen ik de eerste les bij Ronald in de auto stapte, merkte ik al meteen verschil. Het reed zo veel prettiger! Ronald neemt de tijd voor je, geeft je meerdere malen per les feedback over situaties die je tegen bent gekomen tijdens het lessen en hoe je dat de volgende keer beter kan doen. Ook legt hij alles rustig en duidelijk uit, met tekeningen ter ondersteuning. Ik kan en zal rijschool Rijvaardig aan iedereen aanbevelen, want ik heb echt super les gehad van Ronald. Ronald nogmaals hartstikke bedankt voor je goede lessen en uitleg en tot snel op de weg! Groetjes, Amy"

 

Diego, geslaagd op 9 oktober 2013,

"Ik startte mijn periode bij Rijvaardig met Kees van Zanten.
Hij had een duidelijke manier van lessen en bracht alle onderdelen op de juiste tijd. Ik werd vervolgens overgeplaatst naar Ronald. Ronald trok de lijnen van Kees door, door een vergelijkbare manier van lessen. Ik heb een fijne periode bij Rijvaardig gehad en ik bedank beide heren voor alle hulp dieik heb gekregen bij het halen van mijn rijbewijs! Groeten, Diego."

 

Nirmala, geslaagd op 16 augustus 2013,

"0p 16 augustus geslaagd voor mijn rijexamen. Vandaag( 23-08-2013) heb ik mijn rijbewijs bij stadhuis gehaald , hoera... Ik heb heel veel geleerd tijdens de les. Ronald geeft heel rustig les en legt alles heel rustig uit. Als ik hier en daar wat fout doe dan doen we het gewoon even een paar keer rustig over tot dat het wel goed gaat. Ronald is een zeer betrokken en geduldige instructeur.Met een note boek, een pen en tekeningen dan legt hij alle verkeersituaties uit, ik ga zijn lestekeningen missen. Ronald nogmaals bedankt, ik ben blij dat ik jou als mijn rijschool heb gekozen."

 

Laura, geslaagd op 10 juli 2013,

"Ik kan iedereen rijschool Rijvaardig aanraden, Ronald legt moeilijke onderwerpen of kruispunten van te voren duidelijk uit en als er iets fout gaat zegt hij met een tekeningetje hoe het beter kan. Het proefexamen met Kees vond ik erg fijn, daardoor wist ik wat me te wachten stond en wat ik nog moest verbeteren. Bij het afrijden was ik erg zenuwachtig, maar toch in één keer geslaagd. Hartstikke bedankt Ronald!"

 

Sabrina, geslaagd op 9 juli 2013,

"In 1 x geslaagd voor me rijbewijs. Zou ook niet anders kunnen met zo een goeie rijinstructeur!"

 

Ingeborg, geslaagd op 8 juli 2013,

"Ondanks mijn angst om in een auto te rijden, heeft Ronald ervoor gezorgd dat ik geslaagd ben voor het examen.(en dat in 1 keer) Ik raad dan ook iedereen aan om bij Rijvaardig te komen lessen. Bij Rijvaardig ben je alles behalve een nummertje en in overleg is er veel mogelijk. Ik heb met veel plezier, op mijn eigen tempo leren rijden. Ronald bedankt:)"

 

Evelyn, geslaagd op 24 juni 2013,

"Rijschool, Rijvaardig is een top rijschool! Ik heb heel veel geleerd, hoe te rijden en over de auto zelf. De omgang was erg fijn, met veel geduld, gezelligheid en er is genoeg plaats voor vragen. Ik voelde mij op mijn gemak bij Ronald ,je wordt erg goed voorbereid, zodat je met een goed gevoel kan afrijden. Ook samen met Kees oefenen in de auto was leerzaam, zo voel je hoe het is om iemand anders naast je te hebben en ook gaf Kees hele goede tips. Kort om; De beste rijschool ooit met de beste rijinstructeur !!"

 

Chris, geslaagd op 19 juni 2013,

"Prettig om te rijden met Ronald! Hij blijft altijd rustig en legt dingen duidelijk uit. Ik ben uiteindelijk in één keer geslaagd. Bedankt Ronald!"

 

Kelly, geslaagd op 5 juni 2013,

"Ik vond het erg leuk om te rijden bij Rijvaardig. Als iets niet helemaal goed ging werd dat heel duidelijk en rustig uitgelegd. Ook werden veel situaties getekend waardoor je meer overzicht kreeg. Wat ik ook fijn vond was dat je altijd erg veel geduld had. Bedankt voor de goede lessen! Groetjes Kelly."

 

Amber, geslaagd op 26 maart 2013,

"Toen ik mijn aller eerste les kreeg van Ronald vond ik direct dat hij heel duidelijk over kwam. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ronald heeft mij heel goed en duidelijk steeds uitleg gegeven als ik iets niet snapte. Hierdoor kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik vond ook dat Ronald heel veel geduld had. Ik heb de lessen dan ook als zeer positief ervaren. Door zijn manier van lesgeven ben ik zo ver gekomen dat ik mijn rijbewijs in zo'n korte tijd heb kunnen halen. Ik zal rijschool Rijvaardig bij iedereen aanbevelen! Ronald, nogmaals hartstikke bedankt !!"

 

Ricardo, geslaagd op 21 maart 2013,

"Nadat het bij een andere rijschool niet zo wilde vlotten ben ik op advies van een vriendin bij Rijschool Rijvaardig terecht gekomen. Al vrij snel had ik het helemaal onder de knie. Ronald neemt de tijd, legt alles helder uit (vaak met pen en papier erbij) en blijft altijd rustig en positief. Ik wil Rijvaardig dan ook bij iedereen aanbevelen! Ronald bedankt voor de bijzonder prettige lessen en succes met het opleiden van nieuwe toekomstige bestuurders. Groetjes Ricardo."

 

Nikki, geslaagd op 20 maart 2013,

"Ik wil Ronald graag bedanken voor de leuke en leerzame rijlessen van de afgelopen tijd. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd, iets wat iedereen graag wil zeggen natuurlijk. Rijschool Rijvaardig is zeker een aanrader, duidelijk qua afspraken en een goede kwaliteit aan rijlessen. Ronald, bedankt!"

 

Maro, geslaagd op 11 maart 2013,

"Hoi Ronald, ik vond jouw lessen altijd prettig en duidelijk! Jouw rustige manier van uitleggen was prettig. Maar ook op momenten dat ik even gemotiveerd moest worden lukte dat. Het naderen van rotondes zal ik nooit meer vergeten. Bij elke rotonde: Links, dus driekwart. Rechts, dus kwart, haha. Bedankt voor de lessen en mede dankzij deze lessen heb ik mijn examen in één keer gehaald!".

 

Kitty, geslaagd op 22 januari 2013,

"Een hele goede rijschool. Gezellige instructeur die wel van kletsen houdt, maar je tegelijkertijd heel goed laat zien waar verbeteringen nodig zijn. Deze tekent hij ook uit om duidelijk te zijn. Heel erg bedankt voor de goede lessen! Groetjes Kitty."

 

Erwin, geslaagd op 12 januari 2013,

"De rijlessen van Rijvaardig zijn super! Ik heb Ronald niet één keer horen klagen, zuchten of steunen. Dat gaf me altijd een rustig gevoel. Toen ik voor mijn eerste praktijkexamen was gezakt voelde ik me natuurlijk zwaar klote, de instructeurs van Rijvaardig doen gelukkig meer dan alleen rijles geven. Ze spraken me moed in, zorgden dat ik weer terug op het zadel stapte en daardoor weer genoeg vertrouwen kreeg om het volgende examen in te gaan. Rijschool Rijvaardig is een aanrader!"

 

Michelle, geslaagd op 2 januari 2013,

"Beste Kees, je hebt mij altijd op een hele fijne en rustige manier les gegeven. Na afloop van elke les, had ik het gevoel dat ik weer wat geleerd had. Naast de leerzame en serieuze momenten was het ook nog eens hartstikke gezellig, waardoor ik altijd met veel plezier uitkeek naar de volgende les! Kritiek gaf je altijd in de opbouwende en niet verwijtende toon, zodat ik hierdoor juist extra gemotiveerd werd om verder te gaan en beter te worden. De momenten dat ik onzeker was voelde je haarfijn aan en wist je goed op mij in te praten, wat ik heel fijn vond. Vlak voor mijn examen heb ik een examenrit gedaan met jouw collega Ronald. Dat was erg leerzaam, want het is toch best raar om voor het eerst met "een vreemde" naast je te rijden. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor rijschool Rijvaardig. Het is in het begin best moeilijk om tussen al dat aanbod een goede rijschool te vinden, maar na mijn ervaring met rijschool Rijvaardig zou ik zeggen: stop met zoeken, hier zit je zeker goed! Bedankt voor de super begeleiding! Groetjes Michelle."

 

Bart, geslaagd op 17 december 2012.

"Nadat mijn broer met veel plezier bij Ronald gelest had en in een keer geslaagd was, was het nu ook mijn beurt om mijn rijbewijs te halen. Ronald geeft altijd goed les en blijft ook altijd heel rustig. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen. Bedankt Ronald!"

 

Kirsten, geslaagd op 12 december 2012,

"Via via gehoord dat rijschool Rijvaardig een goede rijschool is. Na de eerste les klopte dat ook meteen! U bent heel rustig en sociaal met cursisten. Als er wat fout ging werd je altijd positief verbeterd, de goede feedback heeft ook zeker geholpen. Veel examenroutes gereden, waardoor je goed voorbereid bent op het examen. Ik heb enorm veel geleerd en vond het ook leuk om bij u te mogen lessen! Rijschool Rijvaardig is zeker een aanrader! Succes verder en nogmaald bedankt, groetjes Kirsten".

 

Chiel, geslaagd op 11 december 2012,

"Rijschool Rijvaardig is een echte aanrader als je op een veilige en goede manier wil leren autorijden. Overhaaste beslissingen zal je na het behalen van je rijbewijs bij Rijvaardig zeker weten vermijden. Jij als klant wordt klaargestoomd voor het grote werk op de weg, maar zeker niet via een omweg. Rijvaardig heeft niet voor niets veel slagers na één keer, wat komt door de goede instructies voor in het verkeer. De instructeurs nemen genoeg tijd voor je en spijkeren tot in de detail aan jouw verbeterpunten, zodat jij alleen op de weg niet kan worden beklaagd over stunten. Aldus een uiterst tevreden Rijvaardig-klant."

 

Danny, geslaagd 10 december 2012,

"Ik heb altijd met veel plezier gereden bij Ronald. Hij had alle geduld, is geinteresseerd in zijn cursisten en bovendien erg gezellig en dat vond ik erg prettig. Na elke les had ik het gevoel dat ik weer wat geleerd had. Ik zou iedereen aanraden om een rijopleiding bij rijschool Rijvaardig te volgen. Bedankt voor de prettige rijlessen!"

 

Esther, geslaagd op 4 december 2012,

"Eindelijk mijn rijbewijs! En dat na een aantal jaar van verschillende instructeurs en rijscholen. Ik ben geen makkelijke cursist geweest, aangezien ik alles overdenk en perfect wil doen. Ronald heeft me doen inzien dat ik gewoon moet doen, ookal is het niet perfect, dat kan namelijk niet. Punten waar we tegenaan liepen tijdens het rijden, legde hij duidelijk en begrijpelijk uit aan de hand van een tekening. Daarna nog een keer langs dat punt, waarna het zoveel duidelijker was wat ik anders moest doen. Rijschool Rijvaardig is een absolute aanrader. Ronald, het was erg fijn en gezellig in de auto, super bedankt! Groetjes, Esther".

 

Steffan, geslaagd op 19 november 2012,

"Beste Ronald, bedankt voor de toplessen! Niet alleen ben ik in één keer geslaagd dankzij jouw lessen, maar het was ook oprecht gezellig! Ik heb altijd uitgekeken naar de volgende rijles. De praatjes tijdens de lessen zorgen ervoor dat het niet altijd perse als een les aanvoelt. Ik dacht al vanaf de eerste les dat ik goed zat en dat is gebleken! En voor de persoon die nog een rijschool zoekt, zoek niet verder! Ik ben een jaar geleden, nog wonend bij m'n ouders in Almere, in de zomer begonnen met het rijden bij Ronald. Helaas kon ik het ivm vakanties niet afmaken en moest verder met m'n studie en leventje in Delft. Ik ben er meer dan een jaar tussenuit geweest, maar als 20 jarige student is dat rijbewijs toch echt nodig. De makkelijke keuze was een rijschool in Delft, maar juist omdat Ronald een topper is om mee te rijden, enthousiast is in lesgeven en tegelijkertijd alles duidelijk en rustig uitlegt was de keuze snel gemaakt. Ik ging verder bij rijvaardig. Ronald was zo vriendelijk en flexibel dat ik in het weekend lessen kon krijgen en na serieus 5 weekendjes lessen had ik het examen in de pocket. De juiste keuze dus! Nogmaals bedankt Ronald! Ik kom nog wel is een keertje langs als ik een ritje door Almere doe. Groetjes, Steffan!"

 

Beerend, geslaagd op 14 september 2012,

"Beste Ronald, bedankt voor de goede begeleiding tijdens het halen van mijn rijbewijs, daardoor ben ik in 1 x geslaagd en nog wel op mijn 18e verjaardag. Ik vond het altijd heel gezellig en ik keek altijd uit naar de lessen. Nog bedankt voor de bloemen! Sinds woensdag rijd ik rond in mijn Opeltje en ik heb er inmiddels al 520 km opzitten! Bedankt voor alles! Groetjes Beerend".

 

Patricia, geslaagd op 12 september 2012,

"Beste Ronald, middels dit korte berichtje wil ik je hartelijk bedanken. Ik ben net geslaagd voor mijn rijbewijs, en dat is grotendeels aan jou te danken. Ik ben heel blij dat ik jou als mijn rijinstructeur heb gekozen; je kan niet alleen alles goed, duidelijk en rustig uitleggen maar, wat meer, je bent ook een hele leuke, sociale en betrokken persoon. Het was altijd leuk en grappig tijdens de rijlessen met jou. 
Ik was altijd bang om auto te besturen; mijn ergste nachtmerries waren over rijden in een auto. Dankzij jou vind ik het nu heel erg leuk om auto te rijden. En ik geloof dat ik het ook best goed kan. Daarvoor wil ik je bedanken. 
Last but not least, hartelijk dank voor de mooie bloemen die ik van jou per post heb ontvangen op de dag waarop ik geslaagd was. Heel erg aardig van jou! Ik wens je nog heel veel succes verder. Groetjes, Patricia".

 

Arend, geslaagd op 5 september 2012,

"Nadat mijn zusje bij jou in 1 keer was geslaagd dacht ik dat moet mijn ook lukken. Eenmaal in de auto was dat snel voorbij. Ik deed alles door elkaar en niet juist. Maar door het goede les geven van ronald heb ik nu wel mijn rijbewijs. Tijdens de lessen werd mijn alles duidelijk en rustig uitgelegd. Zowel de negatieve als postieve dingen. Ronald is heel relaxed, open voor een praatje, gewoon top!!!!! Voor iedereen die nog gaat afrijden heel veel succes. groetjes Arend".

 

Marouane, geslaagd op 2 augustus 2012,

"Vanaf dag 1 wist ik meteen al dat ik bij u op de juiste plek zat. De lessen waren zeer leerzaam, met goede feedback bij zowel onjuiste als juiste handelingen wat ik erg prettig vond. Verder een zeer prettige sfeer tijdens het lessen, waardoor ik deze comfortabel bij u kon volgen en met plezier in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald. Een echte aanrader voor iedereen! Ga zo door en veel succes!".

 

Brenda, geslaagd op 20 juli 2012,

"Nadat mijn ouderen zussen bij jou rijles hebben gevolgd en in 1 keer geslaagd waren, was ik natuurlijk aan de beurt! En begon ik ook met mijn rijlessen bij jou. Nu heb ik afgelopen vrijdag 20-07-2012 mijn rij-examen gehad & ben ik geslaagd! en dat heb ik allemaal te danken aan jou!!!! Echt heel erg bedankt voor de super leuke tijden & rijlessen!! Ik en mijn familie zijn erg tevreden over deze rijschool echt super bedankt. en ik zal andere personen die een goede rijschool zoeken naar jou door wijzen voor auto rijles. Bedankt voor alles !!!!! Groetjes Brenda".

 

Dylan, geslaagd op 22 juni 2012,

"Je lessen waren erg overzichtelijk, en ik waardeerde je duidelijke uitleg en de tijd die je hiervoor nam. Ik vond het ook erg prettig dat we lastige situaties meerdere malen herhaalden, tot ik ze begreep. Bij examens heb ik altijd last van zenuwen, maar bij mijn praktijkexamen viel dat heel erg mee. Ik had het gevoel dat we alles goed hadden doorgenomen en niks fout kon gaan. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor!".

 

Lorenzo, geslaagd op 20 juni 2012,

"Nadat mijn jongere zusje heeft afgereden bij rijschool Rijvaardig, en hier zeer over te spreken was, werd het ook tijd voor haar oudere broer om maar eens te beginnen met rijden. Dankzij mijn lieve ouders heb ik rijlessen cadeau gekregen bij rijschool Rijvaardig. Al vanaf dag 1 heb ik er met plezier gereden. Behalve plezier maken moet er natuurlijk ook gereden en geleerd worden. Dit heb ik erg positief ervaren, en heb al plezier makend het rijden geleerd. Er zit ook een goeie structuur in de lessen, en heb ook nooit het idee gehad dat bepaalde info overbodig was. Ik kreeg goeie feedback tijdens mijn rijlessen, en heb ook mijn examen als prettig ervaren. Ergens ga ik de gezellige en prettige lessen missen, maar het was het meer dan waard! Zeker een aanrader voor de mensen die nog moeten lessen. Verder wil ik rijschool Rijvaardig bedanken voor de leerzame en leuke tijd, en wil ik ook de (toekomstige) cursisten alvast heel veel succes wensen. Ik zie jullie vast wel een keer op de weg;) Examen gedaan op 20-06-2012, in 1x geslaagd".

 

Thomas, geslaagd op 10 mei 2012,

"Met heel veel plezier heb ik bij rijschool Rijvaardig rijles gehad, er werd zeer veel aandacht besteed aan alle verschillende aspecten van het verkeer. Ronald was altijd erg geduldig en rustig. We hebben zo'n beetje elke examenroute 10 keer doorgenomen en gereden, hierdoor was ik optimaal voorbereid op het examen. Ronald, heel erg bedankt voor alles en ik kan iedereen deze goede rijschool aanbevelen!".

 

Jim, geslaagd op 15 maart 2012,

"Ik werd met veel geduld behandeld en heb daarom in één keer mijn rijbewijs behaald! Zelf stap ik nu met veel vertrouwen in de auto. De lessen van anderhalf uur waren zeer handig, hierdoor hou je veel tijd over om ook echt in het Gooi te rijden. Ergens vind ik het jammer dat de lessen over zijn. Ik heb met zeer veel plezier bij jullie in de auto gezeten. Heel erg bedankt voor alles!".

 

Elleke, geslaagd op 10 februari 2012.

"Ik heb met veel plezier gereden bij Ronald! Hij heeft veel geduld en alles veel herhaald waardoor het voor mij mogelijk was mijn rijbewijs te halen. Je krijgt tijdens de lessen alle nodige informatie en hij pikt eruit wat je moeilijk vindt en oefent dit keer op keer op keer weer met je! Ik raad iedereen rijschool Rijvaardig aan! Ik heb er met plezier mijn rijbewijs gehaald!".

 

Lois, geslaagd op 18 januari 2012,

"Lieve Ronald, ik heb altijd met veel plezier gereden. Je zocht altijd de moeilijkste routes uit, maar daar heb ik veel van geleerd. Ik vond het fijn dat je altijd zo veel geduld had en het niet erg vond om het voor de 30ste keer uit te leggen. Ik vond de sfeer top en dat zeg ik niet alleen omdat je me oom bent. Dankzij jou heb ik het in 1 keer gehaald, super bedankt. Veel liefs je nichtje Lois".

 

Ian, geslaagd op 17 januari 2012,

"Ik ben heel erg tevreden over de rijopleiding!! Ik heb zoveel meer geleerd bij Rijvaardig dan bij een andere rijschool waar ik eerst zat. Ronald gaf altijd goede tips, was geduldig en legde erg duidelijk uit als ik vragen had of wanneer iets beter kon. Nogmaals bedankt voor alles!!".

 

Eline, geslaagd op 21 december 2011,

"Ik ben blij dat ik Rijschool Rijvaardig heb gekozen. Je merkt dat je met elke les vooruitgang boekt. Ronald is altijd positief en erg behulpzaam. Zonder hem was het me nooit gelukt!"

 

Nathalie, geslaagd op 15 december 2011,

"De lesopbouw vond ik prima en de uitleg van de leerstof was goed, zeker met behulp van de tekeningen op je kladblok. Aan alle onderdelen is voldoende aandacht besteed en ik vond het een prettige lesauto. Helemaal Top!".

 

Amy, geslaagd op 7 december 2011,

"Heey Kees, ik heb altijd met veel plezier bij jou gereden. De lessen waren erg leuk en werden rustig opgebouwd. Als ik fouten maakte werden die altijd weer hersteld. Ik zal altijd denken aan de eerste rijles, hoe zenuwachtig ik was. Door Kees heb ik goed en rustig leren autorijden. Vergeet niet als je gaat afrijden te checken of je ID-kaart verlopen is. Dat scheelt heel veel stress. Met veel groeten, Amy Kos."

 

Arabella, geslaagd op 3 november 2011,

"Rijschool als zeer prettig ervaren! Alles werd duidelijk uitgelegd".

 

Mariska, 28 september 2011,

"Fijne rijschool, ik heb in geleidelijke stappen alles geleerd. Kritiek wordt altijd opbouwend gegeven, dat vond ik fijn. Heel erg bedankt voor alles! Yeah! Ik heb mijn rijbewijs!".

 

Loes, geslaagd op 18 augustus 2011,

"Mijn rijlessen gingen zeer goed. Er was een goede opbouw in de lessen. Een lespakket raad ik anderen ook aan. Vooral aan mijn tussentijdsetoets heb ik veel gehad. Ik ben in één keer geslaagd. Met dank aan Ronald".

 

Timo, geslaagd op 4 augustus 2011,

"Heey kees, toen ik begon met rijles was ik erg benieuwd wat autorijden nou eigenlijk inhield. Is het nou echt zo makkelijk als het eruit ziet ? Door uw inzet heb ik het als een geweldige ervaring beleefd. Ik vond het erg prettig dat alles rustig werd uitgelegd en opgebouwd en dat iedere les weer een nieuw leerpunt had. Ook vond ik de manier waarop er foutjes worden aangegeven erg prettig, het maakt niet uit gewoon opnieuw proberen. Ik ben blij dat ik voor Rijvaardig heb gekozen omdat het gezellig, serieus en natuurlijk erg leerzaam is. Groetjes Timo van Greunsven".

 

Nafiesah, geslaagd op 8 juli 2011,

"Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Ronald. Er hing altijd een prettige sfeer, er is altijd een goede service geweest. Ronald is altijd netjes op tijd. Ronald is een hele goede leraar, als je het even niet meer ziet zitten, praat hij je positief toe, zodat je weer lekker in je vel zit. Ik zou iedereen aanraden om een rijopleiding bij Rijschool Rijvaardig te volgen! Dank je wel Ronald!"

 

Emile, geslaagd op 17 juni 2011,

"Ik heb de rijlessen prettig ervaren en Ronald heeft me er toch doorheen geloodst. Bedankt en de groeten van Emile".

 

Tanitha, geslaagd op 10 mei 2011,

"De rijlessen waren allemaal goed te volgen en er konden altijd vragen gesteld worden. Ronald is altijd op tijd en is erg geduldig. Bedankt!".

 

Demy, geslaagd op 8 april 2011,

"Beste Ronald, bedankt voor alle goede rijlessen! Ik heb altijd met veel plezier bij je gereden! Groetjes Demy".

 

Daniël, geslaagd op 30 maart 2011,

"Ik ben zeer tevreden over de rijopleiding. De stap voor stap opbouw van de lessen was erg prettig. Ronald blijft altijd rustig en geeft je vertrouwen in de auto. Situaties werden altijd duidelijk uitgelegd en eventueel nog ondersteund met plaatsjes of tekeningen. Hartstikke bedankt! Groetjes Daniël".

 

Niels, geslaagd op 17 februari 2011,

"Deze rijopleiding heb ik als zeer prettig ervaren, Ronald heeft veel geduld en is tevens altijd op tijd aanwezig. Ronald bedankt en veel succes verder met rijschool Rijvaardig".

 

Stephanie, geslaagd op 6 januari 2011,

"Heel goed, super tevreden. Aanrader voor iedereen. Rustig geholpen, altijd gezellig! Ga zo door:)!"

 

Natalia, geslaagd op 5 januari 2011,

"Ik vond het heel prettig, dank je Ronald!".

 

Martine, geslaagd op 3 januari 2011,

"Ronald, Ik vond het fijn dat je de tijd nam om iets uit te leggen. En ik vond het ook fijn dat de omgang met jou persoonlijk was, je wordt niet als een nummertje behandeld. Ik ben zeer blij dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald".

 

Nicole, geslaagd op 30 december 2010,

"Ik heb met plezier gereden. Kreeg de juiste aandacht en voelde me altijd veilig in de auto. Met plezier m'n rijbewijs gehaald".

 

Tom, geslaagd op 5 november 2010,

"Beste Ronald, ik vond het altijd leuk om bij je in de auto te zitten. Bedankt voor de duidelijke uitleg en leerzame lessen. De lessen hadden een goede structuur en opbouw. Groetjes Tom."

 

Lisenka, geslaagd op 4 november 2010,

"Lieve Ronald, Je lessen waren altijd erg duidelijk en super gezellig. Ook was je altijd erg op tijd! Ga zo door, je bent super chill! Groetjes Lisenka."

 

Whitley, geslaagd op 1 november 2010,

"Ronald, bedankt voor de goede rijlessen. Ik heb mij nooit onprettig of ongemakkelijk gevoeld tijdens het rijden. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ik met plezier heb gereden! Whitley".

 

Pamela, geslaagd op 24 september 2010,

"As I was not the easiest student with a fear of driving and a language barrier, I found the lessons to put me at ease. After much persistance I finally got it. Thank you for all the help."

 

Tessa, geslaagd op 21 september 2010,

"Ik vond leren rijden bij Ronald erg prettig. Hij besteedt voldoende aandacht aan alle onderdelen. Hij neemt ook de tijd voor vragen, situaties of onderdelen. En daarnaast heeft hij ook tijd voor een grapje. Kortom: het was heel fijn lessen. Ronald, Bedankt!"

 

Romana, geslaagd op 10 september 2010,

"Het rijden ging altijd goed, stap voor stap werd alles uitgelegd. Als ik iets niet begreep werd er extra aandacht aan besteed. Ronald was altijd op tijd en kwam altijd de afspraak na. Kortom rijden bij Ronald was super! Romana Cheng-a-June".

 

Vanessa, geslaagd op 10 augustus 2010,

"Top! Met Ronald was rijles niet alleen maar strak en eentonig, maar ook gezellig! Heeft voor mij ook tot een zeer prettige ervaring geleid. Aanrader voor iedereen om te lessen bij Rijvaardig!"

 

Robert, geslaagd op 3 augustus 2010,

"Ik heb de lessen altijd prettig ervaren, Ronald legt rustig uit en geeft vertrouwen. Het was heel fijn dat ik alles kon vragen en dat ik daar dan duidelijk antwoord op kreeg. Nogmaals bedankt voor alles!"

 

Rachel, geslaagd op 23 juli 2010,

"Ik vond de rijopleiding zeer prettig. Ronald nam overal de tijd voor en daardoor voel je je erg op je gemak. Het was zeer prettig dat alles stap voor stap ging, daardoor voel je niet een grote druk op je."

 

Tamara, geslaagd op 8 juli 2010,

"Ik vond het leuk en gezellig met Ronald in de auto. Hij heeft veel geduld en neemt de tijd om alles goed met je door te nemen. Ik ging goed voorbereid naar mijn examen en ben in 1 X geslaagd! Tamara".

 

Emmaroos, geslaagd op 7 juli 2010,

"Bedankt voor de goede lessen. Ik heb veel aan je gehad en heb de manier van lesgeven als zeer prettig ervaren. Nogmaals bedankt voor alles".

 

Chris, geslaagd op 2 juli 2010,

"Allereerst heel erg bedankt "Ronald", voor de prima rijlessen en ga absoluut zo door met de autorijschool, de nummer 1 van Almere!"

 

Anneke, geslaagd op 7 juni 2010,

"Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren. Ronald neemt overal goed de tijd voor en legt alles steeds geduldig uit. Met de RIS-methode werkte de lesopbouw goed en was voor mijzelf ook inzichtelijk. Ronald heeft duidelijk veel kennis van zaken, komt erg professioneel over en hij is altijd op tijd!"

 

Jan, geslaagd op 26 april 2010,

"Veilige, leuke, leerzame lessen. Ik voelde me veilig en rustig in de auto en ik ben in één keer geslaagd!"

 

Nina, geslaagd op 2 februari 2010,

"Ik ben erg tevreden met deze rijschool en rijleraar! Goede duidelijke uitleg en altijd gezellig. Rustig en erg geduldig zodat ik mij ook op m'n gemak voelde. Zeer aan te raden!!!"

 

Hannah, geslaagd op 25 januari 2010,

"Bedankt voor alles! De manier waarop jij les geeft is perfect. Je werkt echt aan alle onderdelen en blijft geduldig. Je gaf mij echt een goed vertrouwen tijdens de lessen. Nogmaals super bedankt!"

 

Jelmer, geslaagd op 21 januari 2010,

"Ik heb mijn rijlessen bij Ronald altijd erg prettig ervaren. Hij legde altijd rustig en duidelijk uit en was, ook niet onbelangrijk, altijd op tijd! Ik ben goed begeleid en heb op de juiste momenten de toets en het examen afgelegd. Bedankt voor alles!"

 

Noeska, geslaagd op 21 januari 2010,

"Ik heb zeer plezierig leren rijden bij Ronald. Hij is kritisch wanneer nodig en leert je goed zelfstandig de auto besturen. (En hij is altijd op de minuut op tijd). Bedankt Ronald!"

 

Mark geslaagd op 14 januari 2010,

"Ik heb zeer plezierig leren rijden bij Ronald. Hij is kritisch wanneer nodig en leert je goed zelfstandig de auto besturen. (En hij is altijd op de minuut op tijd). Bedankt Ronald!"

 

Gamze, geslaagd 16 december 2009,

"Ronald is heel geduldig, legt alles netjes uit, ook bereidt hij je goed voor op het examen, hij is erg vriendelijk. We hebben altijd leuke gesprekken in de auto gehad. dankjewel Ronald, groetjes Gamze."

 

Koen, geslaagd 16 november 2009,

"Werken met de RIS-methode was heel goed te doen. Door thuis voor te bereiden haalde ik veel uit mijn lestijd. De lessen waren heel erg duidelijk en prettig. Bedankt!"

 

Dennis, geslaagd 11 november 2009,

"Ronald heeft veel geduld en is bereid alles 100x uit te leggen. Hij is altijd op tijd en zorgt dat je met een ontspannen gevoel de les rijdt".

 

Wendy, geslaagd op 9 november 2009,

"Ik heb de rijopleiding bij Rijvaardig zeer prettig ervaren. De lessen waren leuk en duidelijk en al snel worden alle speciale verrichtingen behandeld, zodat je goed kunt oefenen en goed voorbereidt bent voor je tussentijdse toets. Deze heb ik dan ook gehaald! Daarnaast is Ronald ook heel flexibel, in verband met school was het fijn als ik mijn rijbewijs voor 16 december 2009 zou hebben. De week ervoor hebben we nog even snel drie dubbele lessen ingepland, waardoor ik op 9 december 2009 met succes voor de eerste keer mijn rijbewijs heb gehaald!"

 

Jaleesa, geslaagd op 9 november 2009,

"De afgelopen maanden heb ik veel geleerd tijdens de lessen. Het viel me op dat Ronald erg geduldig was en de tijd nam om iets goed en duidelijk uit te leggen. Het was ook fijn dat ik na de verhuizing vanuit Almere in Naarden opgehaald kon worden zodat ik mijn lessen kon voortzetten. Bedankt voor de goede rijlessen."

 

Rianne, geslaagd op 4 november 2009,

"Ik heb de rijopleiding bij rijschool Rijvaardig ervaren als een leuke, leerzame tijd. Veel geleerd, voldoende aandacht besteed aan alles. Lekker gereden in de auto, rijdt prettig. Ik voelde me op me gemak bij Ronald en heb een leuke, gezellige tijd gehad."

 

Kelsey, geslaagd op 26 oktober 2009,

"Ik heb de tijd positief ervaren en ik heb veel geleerd. Er wordt duidelijk les gegeven en ondanks de benauwde situaties blijft Ron altijd kalm, groetjes Kelsey."

 

Jerremy, geslaagd op 15 oktober 2009,

"Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald, dit door de goede steun en de begeleiding heel veel geleerd en ook heel rustig uitgelegd."

 

Amon, geslaagd 13 oktober 2009,

"Ik heb het gevoel dat ik de juiste rijschool heb gekozen en een goede instructeur had die de tijd ervoor neemt om je daadwerkelijk te laten leren rijden. kortom een goede rijschool."

 

Sharon, geslaagd op 23 april 2009,

"Ik ben erg tevreden over de rijlessen bij rijschool Rijvaardig. Ronald is erg geduldig en het is niet erg als je fouten maakt. Naar een moeilijke situatie werd er duidelijk uitgelegd wat er goed en minder goed ging. De lastige situaties kwamen vaker terug bij de rijlessen. Zodat ik goed voorbereid was op het examen. Er wordt veel aandacht besteed aan het veilig en zelfstandig rijden, dat vind ik ook erg belangrijk. En het belangrijkste is dat ik uiteindelijk geslaagd ben voor mijn rijbewijs! Ik ben nu klaar om veilig de weg op te gaan."

 

Arthur, geslaagd op 9 april 2009,

"Vanaf de eerste les bij Ronald viel me op hoe hij een duidelijke manier van dingen uitleggen heeft. Wanneer ik bijvoorbeeld in een situatie iets fout deed gingen we daarna gewoon even rustig naar de kant en schetste hij wat ik zojuist beter had kunnen doen. Ook goed vond ik het goed dat hij me een stukje assertiviteit in het verkeer heeft bijgebracht. Hij heeft me kortom goed voorbereidt op het examen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor alles, Ronald."

 

Josefine, geslaagd op 10 februari 2009,

"Ik kijk met een tevreden gevoel terug naar de tijd waarin ik leste bij Ronald van rijschool Rijvaardig! Ik ging naar Almere verhuizen, gestopt in m'n huidige woonplaats. Ik moest de draad weer oppakken, had al wat lessen erop zitten en al een keer afgereden. Ronald heeft de tijd genomen en de moeite gedaan om te zorgen dat ik snel weer met zelfvertrouwen achter het stuur zat. En dat is goed gelukt...inmiddels geslaagd!"

 

Thomas, geslaagd op 5 februari 2009,

"Ik heb in januari 2009 rijlessen gevolgd bij Ronald. Ik wilde zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen omdat ik deze nodig heb voor mijn werk en omdat het natuurlijk heel fijn is om niet meer afhankelijk te zijn van andere mensen. Ik heb altijd heel relaxt in de auto gezeten en dat maakt het allemaal toch net even wat makkelijker. Fouten maken mag nog tijdens je lessen! Mijn lessen waren altijd dubbel dus 3 uur lang per keer en dan meestal 2 a 3 keer in de week. Uiteindelijk heb ik 27 klokuur gereden en ben ik 5 februari 2009 geslaagd voor mijn rijbewijs. Al met al ben ik erg blij dat ik bij Rijvaardig lessen gevolgd heb. Al was het alleen maar omdat ie elke keer weer op de minuut nauwkeurig op tijd was haha."

 

Kevin, geslaagd op 16 december 2008,

“Ik persoonlijk vond het erg prettig les gehad te hebben bij deze rijschool! Ik heb echt enorm veel geleerd en ik voelde me ook erg prettig! Ik heb leuke praatjes met Ronald gehad, ik vond het prettig om Ronald als rij-instructeur te hebben. Hij geeft aan als je wat goed doet en hij zegt wat beter zou kunnen. Kortom erg prettig en leuk om rijlessen hier te volgen!!!"

 

Sander, geslaagd op 11 december 2008,

"Ik kon meestal niet wachten om weer te mogen rijden, niet alleen omdat het leuk en leerzaam is maar het was ook nog eens gezellig. Ronald weet waar hij het over heeft, geeft je duidelijke aanwijzingen en neemt er ook goed de tijd voor om je verschillende verkeerssituaties duidelijk uit te leggen. Hij wist ook de lange uren die je achter het stuur kon zitten, goed te versnellen door het niet alleen over het rijden te hebben maar ook ruimte liet voor een grapje. Ik ging in de 5 lessen voor mijn examen altijd gespannen de auto in maar ook dit wist Ronald eruit te krijgen, en ik heb mijn examen ook spanningsloos gereden."

 

Naomi, geslaagd op 5 december 2008,

"Ik heb lessen bij Rijschool Rijvaardig als prettig ervaren. Goede begeleiding, duidelijke afspraken en plaatjes bij verschillende soorten verkeerssituaties waren erg fijn. Ronald heeft humor, beschikt over veel rijervaring en is geïnteresseerd in zijn cursisten. Hij laat duidelijk merken waar je aan toe bent als cursist. Kortom, ik vond het bijna jammer dat ik het in 1 keer gehaald had."